Веселата карета - гостува ДКТ "Иван Димов"

Елин Рахнев

Веселата карета - гостува ДКТ "Иван Димов"
Елин Рахнев
за възрастни
80 мин.
Автор и режисьор: Елин Рахнев
Сценография: Анелия Райкова
Музика: Георги Георгиев
Участват: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, Емануил Костадинов, Димитър Ковачев - Фънки
„Веселата карета“  акостира на сцената на Столичен куклен театър.  Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов, ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави  Димитър Ковачев – Фънки. Автор на текста и режисурата е Елин Рахнев, музиката на Георги Георгиев  /“Остава“ „Homeovox“/, сценография и костюми Анелия Райкова.
 Веселата карета е непрекъснато на път, но всеки месец има задължителна спирка на сцената на Столичен куклен театър.  Остра сатира към деня и времето, харизматична игра на актъорската компания, емблематична музикална картина и визия – това  са определенията за спектакъла от публиката, която вече се е качвала на „Каретата“. 
„Каретата“ е подготвена, конете са впрегнати. Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки  -  по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“. 
Всеки, който не се качи на Каретата , ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея,  ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците...

 

София, Билетна каса ул. “Ген. Гурко” 14
Тел. каса: 02 988 54 16
Работно време:
понеделник - ПОЧИВЕН ДЕН !!!
вторник - петък - от 10.00 до 18.00 ч.
събота  и неделя - от 10.00 до 18.00 ч.  /ако няма следобедни представления - до 14 ч./
В дните, в които има вечерни представления касата
работи до началото на представлението.

София, Билетна каса бул. “Янко Сакъзов” 19
тел. 02 944 14 24

събота  и неделя - от 10.00 до 18.00 ч.  /ако няма следобедни представления - до 14 ч./
В делнични дни: когато има представление, 1 час преди началото на представлението