BG EN
Начало
line
adv
ХЕЛИДРА
HELIDRA е уникален проект на сътрудничество между четири различни вида театрални компании от Гърция, Полша, Франция и Столичен Куклен Театър, осъществяващи представления на открито.
повече >
adv
ВЪЛШЕБНИКЪТ ОТ…

повече >
adv
ФОЛКЛОРНА МАГИЯ

повече >
adv
МАЛКАТА РУСАЛКА

повече >
adv
ЛЮБОПИТНОТО СЛОНЧЕ
В далечните минали свършени времена всички слонове имали малки нослета, но ... това завинаги било променено от малкото любопитно слонче: "Защо това е така, бате? Защо онова е така, мамо?...Защо-о-о?..."- попитало слончето Крокодила и от тогава слоновете имат дълги носове - хоботи.…
повече >
adv
КОЙ ИМА МАГАРЕШКИ…
В Града на куклите всичко е като в нашия град. Там има шарени къщи, симпатични кучета, мърморещи съседи и весели деца. Ани, Фани, Иво и Наско също обичат игрите и шегите. Но дали всички жители на града са толкова добри?
повече >
adv
ИСТОРИЯ ЗА ЧАЙКА…
ТАЗИ СЪБОТА 09.05.2015 от 16.30 НЕ ПРОПУСКАЙТЕ !!!         Приключенията на банда котараци, заели се с необичайната задача да отгледат чайка и да я научат ... да лети.
повече >
adv
МЕКО КАЗАНО
...Едно приключение...Яхнал кревата, като в среднощно, сънно препускане, по следите на тези  "малки измени, които ний всички вършим засмени"... но, да, приключение...и много смешно и мъничко тъжно...
повече >
adv
БЕЗ ОБУВКИ
 БЕЗ ОБУВКИ - ПРЕМИЕРА !!!  Какво може да накара един човек да преобърне живота си "наопаки" и да започне да вижда и да чува неща, които другите не могат?
повече >
НОВО В СТОЛИЧЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР
Безплатни представления за децата на 24 май
Билет плащат само родителите
Ученици правят изложба по спектакъл на СКТ
виж всички новини >